Heb ik een managementcoach nodig?

Stel je jezelf wel eens de vraag:

Hoe inspireer ik mezelf nu eigenlijk?  Hoe blijf ik mezelf vernieuwen en verbazen. Hoe kan ik mijn opgedane ervaringen en routine optimaal gebruiken? Heb ik nog wel voldoende uitdaging? Hoe integer ben ik bezig?  Kan ik mezelf ook op een andere plek voorstellen? Of hoe sta ik ervoor?

Als directeur of manager geef je, als vanzelfsprekend, leiding aan een organisatie.  Je schept overzicht,  maakt verbindingen, schakelt tussen de verschillende  partijen en/of ideeën en neemt beslissingen.

Bovendien geef je leiding aan een  team van professionals,  die recht hebben op voortdurend inspirerend en bezielend leiderschap.  Zo ook je werkgever, en je bestuurder waarmee je weer een andere band onderhoudt.

Dit alles in sneltreinvaart en vaak alleen.

Gun jezelf wat tijd en neem een coach.

Wanneer je eens dieper bij deze vragen stil wilt staan, dan kan managementcoaching een uitkomst zijn. Met een ervaren manager van gedachten wisselen zonder beoordeeld te worden en volledig voor jou alleen.

Ik help je op een pragmatische, persoonlijke en humorvolle wijze.

meer weten over mijn aanpak