Mijn aanpak: blijf regisseur van je eigen loopbaan

Mijn aanpak is persoonlijk, pragmatisch, en resultaatgericht .

Ik gebruik de supervisiemethode, je eigen ervaringen staan centraal,  je leert begrijpen waarom je handelt zoals je handelt, wat je motiveert en wat je irriteert. Door het analyseren van je werkervaringen en jouw persoonlijke beleving hiervan, kom je tot inzichten en weet je wat je anders wil.

Met ruim 20 jaar ervaring als directeur binnen het mbo ben ik als managementcoach in staat om:

  • Complexe situaties te overzien en te herkennen
  • Richting te geven en rust te brengen
  • Te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden en competenties
  • Persoonlijke ontwikkeldoelen te formuleren  en helpen te realiseren

Ik zal helpen je  intrinsieke overtuigingen (wat drijft je werkelijk) te vertalen in je persoonlijke stijl.

Ik zal optreden als klankbord en als sparringpartner en  je op een veilige manier van feedback voorzien. Hierdoor blijf je regisseur van je eigen loopbaan.

Kennismakingsgesprek

Omdat het succes van een traject, met name afhangt van de positieve interactie tussen de  coach en de coachee bied ik je een gratis kennismakinggesprek aan. Nadien kunnen we komen tot een op maat gemaakt contact of traject.

Meer info over een traject

Maak nu een afspraak  en gun jezelf een coach!

Meer weten over mijn ervaring?