Referenties

Een aantal van mijn coachees heeft gevraagd of ze een aanbeveling voor mij achter kunnen laten op mijn website.  Daar ben ik heel blij mee. Graag bied ik hierbij de mogelijkheid om ook jouw reactie of referentie hieraan toe te voegen.

Om spam te voorkomen zullen de reacties niet automatisch geplaatst  worden, maar eerst door mij gelezen.

Alvast bedankt aan degenen die de moeite nemen om een persoonlijke boodschap  achter te laten.

3 antwoorden op “Referenties”

  1. Als intervisiecollega ken ik Annie als een uitermate deskundige coach. Dankzij haar grote ervaring als manager kent ze de processen in organisaties en weet die te koppelen aan je individuele behoeften. Ze houdt rekening met je eigen stijl en duidelijk in staat om haar scherpzinnige observaties en vragen zo ontwapenend te brengen dat elke eventuele weerstand smelt.Daardoor kun je ook moeilijke feedback rustig tot je door laten dringen.
    Annie paart een gedegen kennis van organisaties, zowel theoretisch als praktisch, aan een onvermoeibaar optimisme over jouw mogelijkheden. Duidelijk en met een glimlach. Ik gun iedereen met vragen over het eigen functioneren als manager de krachtige ondersteuning van Annie van Doremalen

  2. Onze ervaring is dat Annie het verschil kan maken op alle niveaus en uiteindelijk altijd gaat voor een bijdrage aan de kwaliteit van ons onderwijs voor onze leerlingen. Door haar kwaliteiten te delen blijft ze ze vermenigvuldigen.
    Henk Keijman, rector Maaswaal College

  3. Annie is een ervaren en wijze sparringspartner die de tijd neemt om gezamenlijk jouw situatie te verkennen. Haar kennis en ervaring combineert ze met een scherp luisterend oor, mildheid, eerlijke feedback en een verrassende kijk die je naar een nieuwe blik en nieuwe inzichten brengt.
    Sofie Eisenburger, Programmaleider Sterk Techniekonderwijs regio Rijk van Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *