Referenties

Een aantal van mijn coachees hebben gevraagd of ze een aanbeveling voor mij achter kunnen laten op mijn website.  Daar ben ik heel blij mee. Graag bied ik hierbij de mogelijkheid om ook jouw reactie hieraan toe te voegen.

Om spam te voorkomen zullen de reacties niet automatisch geplaatst  worden, maar eerst door mij gelezen.

Alvast bedankt aan degenen die de moeite nemen om een persoonlijke boodschap  achter te laten.

2 gedachten over “Referenties”

  1. Annie heeft mij geholpen tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan.

    Ter voorbereiding op sollicitatiegesprekken of netwerkgesprekken gaf ze tips, feedback en stelde ze goede vragen om mij verder te helpen. Ook na afloop was er de ruimte om gezamenlijk te reflecteren op de ondernomen stappen.

    Ze is eerlijk, erg betrokken en kritisch op een positieve manier. Bovendien heeft ze oog voor waar je krachten liggen en is ze erop gefocust samen naar passende oplossingen te zoeken.

  2. Als intervisiecollega ken ik Annie als een uitermate deskundige coach. Dankzij haar grote ervaring als manager kent ze de processen in organisaties en weet die te koppelen aan je individuele behoeften. Ze houdt rekening met je eigen stijl en duidelijk in staat om haar scherpzinnige observaties en vragen zo ontwapenend te brengen dat elke eventuele weerstand smelt.Daardoor kun je ook moeilijke feedback rustig tot je door laten dringen.
    Annie paart een gedegen kennis van organisaties, zowel theoretisch als praktisch, aan een onvermoeibaar optimisme over jouw mogelijkheden. Duidelijk en met een glimlach. Ik gun iedereen met vragen over het eigen functioneren als manager de krachtige ondersteuning van Annie van Doremalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *